Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از معاملات موفق محصول‌های گروه بهمن در روز ۲۶ مردادماه در بورس کالا، امروز نوبت به گروه خودروسازی ایران خودرو رسید که موفق به فروش ۴۸۱ دستگاه هایمای سفید و مشکی تولیدی خود شد.

به گزارش ایران اکونومیست از پایگاه خبری بورس کالا، دومین عرضه خودرو در بورس کالا پس از مصوبه شورای عالی بورس با فروش ۴۸۱ دستگاه خودرو کمتر از نیم ساعت به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته مهم در معاملات امروز شفافیت و فاصله قابل تامل قیمت در بورس کالا با بازار آزاد است.

نخست آنکه کل فرآیند معامله و مشخص شدن خریداران در یک سازوکار شفاف و در مدت زمان بسیار کوتاه صورت گرفت و نکته دوم، قیمت کشف شده در تالار بود.

امروز قیمت کشف شده دو مدل هایمای گروه ایران خودرو در بورس کالا با لحاظ قیمت پایه تولیدکننده، درصد رقابت و به علاوه هزینه‌های جانبی خودروی خریداری شده، پایین تر از قیمت این محصول در بازار آزاد است.

به این ترتیب همین امروز با توجه به نزدیکی میزان عرضه و تقاضا برای هایمای مشکی و سفید، مصرف کنندگان واقعی توانستند ارزان تر از قیمت های بازار محصول موردنیازشان را خریداری کنند و این موضوع در کنار شفافیت لجظه ای معاملات، قطعا به سود تولید و مصرف کننده نهایی و در مقابله به زیان واسطه هاست. 

جزییات معاملات امروز هایما در بورس کالا

اطلاعات تابلوی معاملات بورس کالا قبل از آغاز معاملات بیانگر آن بود که برای هایما S۷ (مشکی) تقاضایی معادل ۲۸۶ دستگاه که با احتساب افزایش عرضه تولیدکننده مقدار مورد فروش به ۳۰۰ دستگاه می رسید و برای هایما S۷ (سفید) نیز تقاضایی معادل ۲۴۴ دستگاه در برابر عرضه ۲۰۰ دستگاه شکل گرفت.

معاملات ۸ دقیقه ای برای ۲۰۰ دستگاه هایما سفید 

آغاز معاملات هایمای سفید که از ساعت ۹ صبح به صورت روش حراج باز برگزار شد، پس از ۸ دقیقه رقابت خریداران، ۲۰۰ دستگاه خودرو که با قیمت پایه ۷۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بورس کالا عرضه شد، با میانگین قیمتی ۷۵۳میلیون و ۳۴۲هزار و ۵۰۰ تومان و رقابت ۱.۴۶ درصدی معامله شد.

هایما مشکی با قیمت پایه معامله شد

همچنین در ادامه نیز ۲۸۱ دستگاه هایما مشکی که با قیمت پایه ۷۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بورس کالا عرضه شد با قیمت پایه و بدون رقابت معامله شد.

اما جزییات عرضه امروز (یکشنبه ۶ شهریور) خودروی هایما در بورس کالا به شرح زیر بود:

قیمت پایه هایما S۷ تولیدی ایران خودرو در بورس کالای ایران ۷۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود و هر کد ملی صرفاً مجاز به ثبت سفارش روی یکی از کدهای عرضه شده در تاریخ عرضه و صرفا برای یک دستگاه خودرو است.

تجربه موفق عرضه خودرو در بورس کالا نشان می‌دهد که سیاست‌گذار از ظرفیت شکل گرفته می‌تواند در راستای شفافیت و سیاست‌گذاری برای تعادل بخشی به عرضه و تقاضا بهره برده و در نهایت همسو با منفعت تولیدکننده و مصلحت مصرف کننده، برنامه های فروش را در بستر شفاف بورس کالا اجرایی کند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ایران خودرو ، بورس کالا ، خودرو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران خودرو بورس کالا خودرو خودرو در بورس کالا قیمت پایه ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • بررسی معاملات بورس کالا
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید